Wat ik wilde, bestond niet. Of het was te duur. Daarom heb ik het laten maken.

De meeste vrouwen zijn het er wel over eens wat ze van hun huidverzorgingsproducten verwachten.

Het is de vraag die me sinds een jaar het meest gesteld wordt: waarom was dit er nog niet? Ik moet je het antwoord schuldig blijven.

Ik heb er lang naar gezocht, veel geprobeerd, maandsalarissen aan mooie beloftes uitgegeven en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat waarschijnlijk niemand beter weet wat vrouwen echt willen dan een vrouw, recht uit de doelgroep, zelf.

Nou liggen mijn eisen vermoedelijk nog wat hoger dan de gemiddelde vrouw uit deze doelgroep want ik heb helaas een paar slechte gewoontes (roken en het leven is nogal eens te leuk om acht uur lang per nacht te slapen) die ik liever niet van mijn gezicht af wil laten lezen. Zoiets wordt, als je geboortejaar 1966 is, toch een uitdaging. Een uitdaging die tot de ontwikkeling van nybf heeft geleid.

De huidverzorgingsproducten van nybf zijn geschikt voor dag en nacht en voor het hele gezicht, inclusief de ogen. Een complete lijn die je huid alles geeft wat ze nodig heeft om er op haar best uit te zien en te blijven zien.

De basislijn bestaat uit een hydrofiele cleanser die de huid reinigt zonder de huidbarrière aan te tasten of de huid uit te drogen. De eye & face treatment bevat de vitaminen, mineralen, anti-xoydanten, peptiden, hyaluronzuur en sporenelementen die je huid van alle voedingsstoffen voorzien die ze nodig heeft. The pearl cream is de finishing touch die de huid verstevigt, beschermt, hydrateert, de sporen van een te kort nachtje wegwerkt en iedere dag direct mooier maakt.

Sinds dit jaar zijn daar twee producten aan toegevoegd: the hyaluronic water, een volkomen biologisch serum dat hyaluronzuur van verschillende moleculaire dichtheden bevat en peptiden die de huid liften en verstrakken. Het hyaluronzuur bindt vocht en geeft bij dagelijks gebruik spectaculaire resultaten. The activating rich cream is een crème die ‘s nachts het beste tot zijn recht komt: door de hoge concentratie vitamine C en niacinamide spoort hij de huid ‘s nachts aan om zich te vernieuwen terwijl hij de huid voorziet van alle voedingstoffen die ze nodig heeft om te herstellen en nieuwe energie op te doen. Mooi wakker worden was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom konden de ingrediënten van the hyaluronic water, the eye & face treatment en the pearl cream niet in één compleet product gecombineerd worden?

Het antwoord is simpel: een product kan óf een lichte textuur hebben waardoor deze snel intrekt en de werkzame stoffen in de huid gebracht worden óf het biedt bescherming aan de ‘buitenkant’ van je huid. De lichte emulsie van the hyaluronic water en  the eye & face treatment doen het eerste en the pearl cream, met zijn stevige textuur, doet het tweede. De hoge dosis calcium in the pearl cream verstevigt, het algencomplex stimuleert de aanmaak van collageen en het parelpoeder, dat bekend staat om zijn egaliserende werking, verfijnt de huidstructuur en vervaagt vlekjes en huidoneffenheden. Een schitterende finishing touch na een cocktail vol voedingsstoffen.

nybf doet deze verzorging op een andere manier dan bij de huidige trend van alles in één producten zoals de populaire BB-crèmes het geval is. Cosmetica die kleurpigmenten bevat, brengt met dezelfde snelheid verzorgende elementen als kleurstoffen in de huid. Foundation hoort er niet er in maar pas er na, als de basis al is gelegd. Vergelijk het met een goed ontbijt. Ben je de dag begonnen met een smoothie vol vitaminen, gevolgd door een eitje en vezelrijke producten, dan kan je lijf na zo’n kickstart best een paar uitschieters aan die misschien niet zo voedzaam zijn maar gewoon lekker.

nybf bevat geen chemische SPF. De werking van een SPF is pas optimaal als deze enkele millimeters dik wordt aangebracht en houdt slechts enkele uren aan. Daarnaast worden deze SPF’s niet door iedereen goed verdragen. Wie de huid goed tegen de zon wil beschermen, doet er goed aan hier speciale producten voor te gebruiken en deze, vooral in de zomer, regelmatig en in ruime hoeveelheid op te brengen, na de huidverzorging. Alle reden om de crème die op de schone huid wordt aangebracht uit werkelijk voedende en beschermende ingrediënten te laten bestaan. The eye & face treatment bevat een hoge dosis vitamine E en biedt daarmee natuurlijke bescherming tegen de schade die de zon veroorzaakt aan de huid en herstelt deze ‘s nachts weer.

nybf is een heldere formule. Direct zichtbaar. Effectief tegen huidveroudering. En het heeft een heldere filosofie: goede, kwalitatief hoogstaande, producten bieden. Zónder parfum, zónder ingrediënten die fantastisch klinken maar hun werking niet  hebben bewezen en mét direct resultaat. nybf verkoopt niet via winkels, stopt geen geld in kostbare reclamecampagnes en maakt geen dure testers. Dit maakt het voor ons mogelijk kwaliteit hoogstaande producten te verkopen tegen prijzen die, als het product in de winkel aangeschaft moest worden, niet mogelijk zouden zijn.

De lijn van nybf wordt binnenkort uitgebreid met producten die je huid extra verwennen. Ben je klant van nybf en sta je op de mailinglijst, dan krijg je van ons als eerste te horen wanneer deze verkrijgbaar zijn.

Ik hoor graag je ervaringen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe verzorgingsproducten en aanbiedingen of heb je suggesties voor nieuw te ontwikkelen producten, laat het me dan weten: Mail me!

We keep in touch

Kathleen